Man må håbe, at tjansen som X Factor skæpper godt i kassen for Lise Rønne, for hendes lejlighedssalg har rippet hende for 400.000 kr.

Da Lise Rønne løb ind i sin nuværende kæreste, Mikkel Lucas Overby, i 2008 var hun allerede året efter parat til at sælge sin lille Vesterbro-lejlighed med et tab for at flytte sammen med sin nye kærlighed.

Men ingen ville købe de 51 kvadratmeter med altan på tredje sal, heller ikke selvom Rønne dengang var parat til at kappe mere end 400.000 af prisen og sælge for kun 1.695.000 kr. På trods af at den kønne vært måtte punge hele 2,1 mio. ud i sin tid.

Siden droppede den 32-årige tv-vært at sælge og valgte i stedet at leje lejligheden ud. Imens flyttede hun sammen med kæresten i hans 102 kvadratmeter store lejlighed på Nørrebro, hvor parret i dag bor med sønnen Nelson, som kom til verdenen i marts sidste år.

Men 31. januar i år kunne Lise Rønne så endelig lade ejendomsmægleren sætte et ‘solgt’-skilt i vinduet. 1.720.000 kr. fik hun for den lille lejlighed ifølge ejendomsitet ois.dk, der administreres af Erhvervs- og Byggestyrelsen. En lille sjat mere end hun forventede tilbage i 2009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *